Klankbeeld "Hoe kwam de Kerststal in Nederland"

Tijdens de Kerstgroepententoonstelling in het Heiligenbeeldenmuseum, Ruurloseweg 101,  Kranenburg / Vorden wordt het nieuwe klankbeeld "Hoe kwam de Kerststal naar Nederland" vertoond.

De samenstelling en productie van dit klankbeeld is met steun van Stichting Heiligenbeeldenmuseum en de stichting tot behoud van erfgoed rond Kerst - Nederland tot stand gekomen.
Script en verhaal: Peter Diemer. Stem Gery Groot Zwanink. Samengesteld door Frans Pietersen. Advies Ton Rutting. Tijdsduur: ca. 25 min.

De Kerstgroepententoonstelling met groepen uit de verzameling van Jan van Hulst is van 7 december 2018 t/m 6 januari 2019.

Open: dagelijks van 12:00-17:00 uur.
Gesloten: 1ste Kerstdag en Nieuwjaarsdag.

De USB creditcard met daarop het klankbeeld is via het Vragen & Contact formulier te bestellen bij onze stichting voor 12,50 euro incl. verzendkosten.